fredag 22 januari 2016

V3-4

Full fart med nya saker igen. Som ni märker så sker det förändringar hela tiden. Vår tanke är att alltid bli bättre. Skapa miljöer och aktiviteter som barnen trivs och utmanas i.

3orna
Det som är pågång nu är att Treorna har fått ett eget rum där deras kreativitet och vilja att få vara lite "större" tillgodoses. Allt under ett ansvar som vi anser passar dem. Dem styr även över sin tid inne/ute. Vi har redan fått feedback av en del föräldrar som tycker att det är bra, samt hört att barnen uppskattar detta ansvar otroligt mycket. Vi har även alltid en samling nere på fritids med upprop innan mellis där vi pratar om hur dagen varit och får bra koll på vad som hänt händer.

2orna
Har även dem en samling innan mellis där målet är desamma som för treorna. Vi får extra koll på närvaro och samlar ihop oss efter skoldagen innan vi börjar en ny verksamhet som fritids faktiskt är.
Vi kommer from V4 påbörja ett samarbete med Heliås Skol-If. Varje Torsdag så kommer två elevrepresentanter från skol-if och har aktiviteter i idrottshallen. Men varannan torsdag kommer det att vara bara för åk2.

F-1
Vi fortsätter med lekar i idrottshallen en ggn i veckan vilket är otroligt uppskattat. Även där kommer elever från skol-if vara med. Vi tjuvstartade reda i Torsdags och vilken succe de blev.

Detta händer V4
Mån Fritidsmöte/Skapande
Tis Fritidsklubben/Ute
Ons Gympasalen F-1 Tjejjer
Tors Skol-If gympasalen 2or
         Fritidsklubben
Fredag Fritidsklubben arrangerar FredagsLattjo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar